Nyhet

EM-fight i bantamvikt live på YouTube nu på fredag – MTK Global arrangerar

Nu på fredag, kl 19:30 kan man ratta in YouTube på TV:n och ta del av MTK Globals livesändning från Storbritannien, ”Whites Hotell” i Bolton, England. En ganska intressant boxningsgala som har obesegrade skotten, Lee McGregor (9-0) i sin unga karriärs absolut viktigaste match, då han tar sig an rutinerade fransmannen, 34-årige Karim Guerfi (29-4-0) i en match om EM-bältet (EBU) i bantamvikt. Det är en match som blivit uppskjuten tre gånger och nu ser ut att bli av. Det lär bli ett ordentligt test och eldprov för den unge (24) McGregor.

Fight om brittiska lättviktstiteln 

Inte nog med det, på samma show som för övrigt går ut på ESPN Plus i USA, så har vi även ett intressant lättvikts-uppgör om den brittiska titeln mellan Paul Hyland Jr (20-2-0) och Maxi Hughes  (22-5-2). Lägg därtill obesegrade framtidsnamnen, Padraig McCrory (11-0) Sean Duffy (3-0) och Shabaz Masoud (7-0). Om det kan konkurrera med Cage Warriors på Viaplay (MMA) är väl diskutabelt då det finns svenskt deltagande där, men för er boxningspuritaner finns det alltså ett alternativ på ”Tuben”, missa inte det. Och kom i håg var ni hörde / läste det först. På Fighter Magazine, er trogne guide i Fighting-djungeln. Se och njut! Spelaren har ni undertill!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer