Heroes FC på FighterTV Nyhet

Veckans gratismatch på FighterTV! Viktor Pesta vs. Yosef Ali Mohammad

Veckans gratismatch på FighterTV är den mellan Viktor Pesta och Yosef Ali Mohammad. Matchen tog plats i Halmstad 2013 och det var bara ett år innan Viktor Pesta blev en UFC-fighter. Allt du behöver göra för att se matchen är att registrera ett gratiskonto!

Pesta har mött Derrick Lewis

Det som har hänt sedan matchen i Halmstad är en hel del om man ser utifrån Viktor Pestas karriär. Det dröjde bara en match till efter den här för att UFC skulle välja att signa honom för ett kontrakt. Efter att han inledde sejouren i UFC med en vinst och en förlust, blev det sedan dags för att ställas mot nuvarande tungviktsstjärnan Derrick Lewis. Matchen tog plats på galan UFC 192 när ”The Mauler” utmanade Daniel Cormier om UFC-titeln. Pesta lyckades överleva de första ronderna för att sen i den avslutande och tredje ronden åka på en förlust via TKO mot hårdslående Lewis. Han gjorde där tillräckligt för att få fightas ytterligare två gånger i UFC och då mot bland annat veteranen Alexey Oleinik. Han blev dock avslutad i både de matcherna och har därefter aldrig lyckats återvända till organisationen.

Ali Mohammad nådde aldrig världseliten

Det här var Yosef Ali Mohammads blott andra match som MMA-proffs. Det blev också hans första förlust i en karriär som aldrig riktigt tog fart. År 2021 står han på 7 vinster och 3 förluster, men han har inte gått någon match sedan slutet av 2016. Han har gått matcher på nationella storgalor som Superior Challenge, men tyvärr nådde han aldrig riktigt världseliten.

För att få tillgång till match och annat gratismaterial på Fighter Tv – Välj först ”Gå vidare” och väl sedan ”Har du inget konto på StayLive? Skapa ett konto gratis här”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer