FIGHT ON TIME Nyhet

FIGHT ON TIME – Appen som ska öka engagemanget för UFC och Boxning i Sverige

FIGHT ON TIME har tagit fram en gratistjänst som bemöter problemet med tidsskillnad i kampsportens värld och att matcher inte har fasta starttider. Redan nu i helgen kan man utnyttja appen i anslutning till superstjärnan Canelos återkomst till ringen.

De flesta kampsportsfans har nog någon gång i livet känt av en irritation kring ovissheten när och hur matcher kommer gå av stapeln. Då de flesta stora galor utspelar sig i andra världsdelar än den europeiska, blir tidsskillnad ett stort problem. Appen FIGHT ON TIME försöker nu tackla detta problem med hjälp av en alarmfunktion som går igång när önskad match ska gå av stapeln.

Så här säger Pontus Calais, grundare av appen:

Att sitta uppe en hel natt är inte optimalt för dem flesta och att behöva gissa när larmet ska ställas är en besvärlig process som tyvärr sållar bort en väldigt stor målgrupp.

Deras lösning på problemet är en app där användarna bara behöver välja vilken fight de vill se, sedan väcker appen dem i perfekt timing inför den fighten. En funktion som sparar användarna en massa sömn och gör hela upplevelsen mycket bekvämare. Appen lanserades förra veckan och har redan fått väldigt bra support, bland annat från några av Sveriges största atleter.

Redan nu har appen fått stöd av Sveriges stora tungviktstjärna Otto Wallin. Som på Instagram gav följande recension:

This app is a game changer. So simple but so clever! Wakes you up when the fight of your interest start.

Pontus kommer också med en extra kul nyhet för de svenska fightfansen. Han berättar att event där svenskar tävlar alltid kommer vara gratis för svenska användare på grund av att atleterna ska få maximalt stöd från ”hemmaplan”.

I helgen har dem full fokus på Canelo vs Yildirim och UFC Fight night, missa inte det. Appen finns att ladda ner på Appstore och Playstore.

Läs här om helgens gala där DAZN intar Italien!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer