ArtikelNyhet

Boxningen gör sig ständigt påmind – Mycket är i görningen!

Det snackas ständigt MMA hela tiden och det är kul men boxningen gör sig också ständigt påmind. Den lever och frodas trots pandemin och dess ständiga påverkan. Vi har en hel del att se fram emot inom den närmaste framtiden. Läs mer om det här undertill. En hel del svenskrelaterat men också brittisk action.   

Anthony Yigit meddelar via sina sociala medier att han nu drar till Miami, USA (på onsdag) för sparring och förberedelser inför en potentiell match där borta. När och var är ännu inte klart, men Yigit verkar redo och full av energi.  

Otto Wallin figurerade i SVT:s Sportspegeln i söndags inför sin match mot Dominic Breazeale nu på lördag 20/2. Ett nedslag på Svenskens lokala gym i New York blev det. Väldigt intressant. Se programmet här! 

Oscar Ahlin meddelade nyligen  att en ny match i Bryssel, Belgien den 28:e mars är preliminärt bokad för Stockholmsboxaren. Om allt går i lås blir det en titelfight. Galan som arrangeras av ONLY O1NE Management och kommer att erbjudas som PPV på Facebook. 

Marianne Ahlborg går sin andra proffsmatch på Universum Gym i Hamburg nu på lördag (20/2) och möter där Aleksandra Rapaic.

Veckoslutets TV-fight

Det är även fightweek för Eddie Hearns Matchroom promotions, som postern här ovan vittnar om,  Englands-baserade ryssen, David Avanesyan (26-3-1, 14 KO:s) brakar ihop med obesegrade britten, Josh Kelly (10-0-1, 6 KO:s) om EBU:s welterviktstitel på en gala i London, Wembley Arena. Galan går att se på SKY Sports i England och på DAZN här hemma i Sverige. Kolla in ett reportage om EM-fighten här nedan!

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer