Nyhet

Gratis proffsboxningsgala på ”Tuben” ikväll klockan 19:00

Gratis är gott heter det ju. Ikväll klockan 19:00 kan ni, som uppvärmning inför Otto Wallins tungviktsdrabbning mot Breazeale, i helgen, kolla in obesegrade irländaren, 11-0, Sean McComb mot Gavin Gwynne (12-2) om den vakanta samväldestiteln i lättvikt på YouTube.

Sean McComb en dekorerad amatörboxare

Fighten går av stapeln på Bolton Stadium i Bolton, England och Pronotor-gruppen MTK Global står för arrangemanget.  Irländske McComb är en dekorerad amatörboxare med bland annat tre nationella titlar, och brons för sitt Irland  på ”European Games” 2015.

Gwynne har fightats om titeln tidigare

Gavin Gwynne, som denne möter, är en tuff boxare som fightats om samväldes-titeln (en gång) och den brittiska diton (en gång) tidigare men inte förmått knipa dessa bälten, dock gjort bra ifrån sig, och har ett gott renommé i boxningskretsar. Kan bli en tuff batalj. Showen som streamas live i spelaren här undertill kommer även att gå ut live på ESPN plus i USA. Info om Förmatcherna kan ni se här! Missa inte detta ”gratis” event!

Om mer boxningsaktivitet kan du läsa här!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer