ArtikelNyhet

Ny spännande kampsportsfilm har haft premiär i USA

Även om pandemin tillfälligt satt ett stopp för oss biobesökare så produceras det ändå nya filmer på löpande band. En sprillans ny kampsportsfilm lyser faktiskt speciellt upp biomörkret (skärmen) där borta i ”det stora landet i väster” för cineaster och kampsportsälskare – där det går att titta skall tilläggas –  ”Born a champion” heter den i alla fall och hade premiär / släpptes i USA i slutet på januari, 22:e för att vara exakt.

MMA-proffset Edson Barboza medverkar

Filmen handlar om en lätt åldrad ex-marine, Brasilian Jiu jitsu- specialist och svart-bältare som dras in i en osanktionerad MMA-turnering. Huvudrollen (Mickey) görs av Sean Patrick Flannery och Hollywoodveteranen Dennis Quaid har en bärande roll som managern /  arrangören ”Mason”. Roligt för kampsportsfansen är att Edson Barboza 21-9 som proffs (MMA) förekommer flitigt i filmen.

Flannery kampsportare själv

Sean Patrick Flannery som har huvudrollen, har även skrivit manuset och är i verkligheten en duktig kampsportare själv med svart bälte i karate och brasiliansk Jiu Jitsu. När denna godbit till rulle når våra breddgrader är ännu inte helt klart, men den känns som en film värd att vänta på. Håll utkik. Kolla in trailern här nedan!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer