Nyhet

Rykte: Ryan Garcia snuvar Conor McGregor på matchen mot Manny Pacquiao

”En dröm blir verklighet, det är en ära att få dela ring med dig Manny Pacquiao. Jag kommer alltid respektera vad du uträttat i ringen.” Dessa ord och postern ovan postade, amerikanske lättviktstjärnan, Ryan Garcia på sin Instagram nu på morgonen. Är det verkligen så att ”King Ryan” nu snuvar nyligen besegrade UFC-legenden, Conor McGregor på sin ”drömmatch” som boxare.

Inte officiell ännu..

Ingenting har ännu officiellt kablats ut från Golden Boy Promotions men enbart det faktum att Ryan Garcia (21-0, 18 KO:s) skriver så här på sociala medier torde vara fog nog för att tro att den har möjlighet att bli av. Det blir i så fall ”hardhittern” Garcias andra match på riktig toppnivå. Den första var givetvis den mot Luke Campbell i Dallas, Texas den 2:e Januari. Boxningsfansen har verkligen ingenting emot att McGregor byts ut mot Garcia, inom den sfären vore detta en sällsynt ”godbit” att se fram emot.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer