Nyhet

Klart med motståndare för Malmö-boxaren Emil Pettersson i Tjeckien

Det verkar nu vara bekräftat att Malmöboxaren, Emil Pettersson (4-0) som Fighter Magazine intervjuade förra veckan, har klart med match i Ústi Nad Labem, Tjeckien den 27/2. Motståndare preliminärt är en 41-årig Mongol vid namn Bazargur Jugder, boende i Tjeckien med ett matchfacit på 1-1, 1 KO. Med på resan är även 32-årige cruiserviktaren, Marcus Alberts 6-6-1, 2KO:s från Stockholm, som preliminärt möter tjecken, Dominik Landgraf, (4-19-0, 3 KO:s). 

 

Motståndare kan bytas ut eller strykas

Som alltid när det gäller proffsboxning så är det vanskligt det är en högst opålitlig bransch,  allra särskilt nu i dessa pandemitider. Plötsligt kan opponenten eller matchen ändras i sista stund helt enkelt strykas från programmet. Vi får hålla tummarna att så inte blir fallet för de två svenskarna Petterson och Alberts som i skrivande stund aktuella med varsin match i Tjeckien i slutet på nästa månad.

 

Läs intervjun med Emil Pettersson här!

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer