Nyhet

Klart med motståndare för Marianne Ahlborg i Belgien nu på lördag

Det är klart med motståndare för västsvenske proffsboxaren, Marianne Ahlborgs fight i Bryssel, Belgien nu på lördag (23/1) och Ahlborg får där en tre matcher rutinerad slovakiska vid namn Veronika Andrisikova, 25 år gammal.


Stryktålig, uthållig tjej?

Inget direkt briljant facit för Andrisikova som fortfarande letar efter sin första seger som yrkesboxare 0-3 men öststatstjejen har gått tiden ut med samtliga sina tidigare motståndare, vilket ändå tyder på en viss stryktålighet och stark, envis vilja.

Kan förhoppningsvis bli en lärorik kväll för Marianne ändå, som självklart vill avgå med seger nummer två som proffs. Svensk-gänget reser till Bryssel på torsdag.

Kolla in Mariannes proffsdebut här!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer