Nyhet

Ny fight i sikte för nyblivna proffset, Marianne Ahlborg

Västsvenske proffsboxaren Marianne Ahlborg som framgångsrikt gjorde proffsdebut på Universum Gym i Hamburg den 19:e december mot bulgariskan, Borislava Goranova, har klart med ett nytt matchdatum för proffsfight Nr två i ordningen säger hon till Fighter Magazine. Efter en behövlig vila under Juluppehållet, har hon nu så sakteliga kommit igång igen med boxningsträningen inför den stundande fighten.

Den f.d. dubble svenske mästarinnan och landslagstjejen från Trollhättan, är preliminärt bokad att möta polskan Monika Antonik på en gala kallad ”Back to business” i Bryssel, den 23:e januari. Galan kommer att erbjudas som PPV på Facebook och har en hel drös med duktiga boxare på programmet.

Tuffa tider för proffsboxare

Det är ju som bekant Pandemi-tider och mycket kan hända på några veckor, men vi håller tummarna för att den sympatiske västsvenskan ligger kvar på matchkortet när det väl drar ihop sig till match. Marianne är ambitiös, proffsig och hungrig på att stiga på rankinglistorna. 

Ahlborg är envis och vill framåt

Hon tränar hårt och vill framåt! Det är kul att det rör på sig för henne. Proffsboxningen är ju onekligen lite ”svajig” just nu under rådande omständigheter med ”lockdown” i Storbritannien och annat. Man får glädjas för minsta lilla aktivitet. Tufft läge men Ahlborg ger sig inte!  Kolla in Ahlborgs proffsdebut från december månad förra året på klippet nedan!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer