Nyhet

Superior Challenge 21: Sveriges framtidshopp inför hårt motstånd

En av Sveriges absolut mest lovande talanger Bartosz ”The Destroyer” Wojcikiewicz matchas hårt mot Raymison ”Formiga” Bruno på Superior Challenge 21 den 28:e november.

Bartosz Wojcikiewicz (pro MMA 6-0-0) går in i den här matchen med ett fläckfritt record. 26-åringen från Ekerö är en Sveriges mest lovande talanger. Under två år som proffs har han mött bra motståndare och via exceptionella prestationer under match har många MMA-fans, både i Sverige och internationellt, börjat uppmärksamma Bartosz.

Raymison Bruno (pro MMA 12-3-0) är född och uppvuxen i Amazonas, Brasilien. Han började träna Brasiliansk Jiu-Jitsu under Carlson Gracie redan som 10-åring och har idag svart bälte. 28-åringen debuterade som proffs för sju år sedan och har sedan dess hunnit med femton matcher och varit tvåfaldig mästare i en lokal brasiliansk MMA-organisation. Brassen är svenskens tuffaste motståndare hittills.

”Bartosz vill ständigt möta svårare och svårare motståndare, för att utmana sig själv och för att utvecklas. Därför har vi matchat honom mot Raymison som är en farlig utmanare och svenskens mest erfarna motståndare hittills”, säger Babak Ashti, grundaren av Superior Challenge.

Superior Challenge 21 går av stapeln den 28:e november och kommer att sändas live på Viaplay och TV10.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer