Nyhet

Fight Club Rush tillbaka 4 juli!

Fight Club Rush och svensk MMA kan vara tillbaka tidigare än väntat!  Enligt SMMAFs senaste styrelseprotokoll har Västeråsbaserade FCR ansökt om sanktion (som godkänts med krav på körschema för att säkerställa max 40 personer i lokalen) för att genomföra sitt sjunde event 4:e juli, helt utan publik.

Jörgen Hamberg , en av grundarna till Fight Club Rush om planerna för kommande gala:

”Ja vi tänker att vi är helt utsvultna själva och inget nytt sker eller skrivs. Fighters behöver näring för att utvecklas. En ekonomisk risk helt klart men om alla håller nere kostnaderna så ger vi dom möjligheten att fightas i vaccumet. Första gången vi kanske inte har en enda Fightclubare på Prokortet utan detta kommer bli de nya hetaste som kliver fram. Men landet har fritt med talang. En extra pitch är att visa att management handlar om att skapa matcher även under kassa förhållanden.” .

MMA Telegrafen & Fighter Magazine kommer uppdatera löpande

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer