Nyhet

Sponsrat inlägg: Ta hem vinsterna i esport betting 2020

Om du sysslar med esport betting eller hade tänkt göra det under 2020 så finns det en mängd saker att tänka på. Mycket har hänt under de senaste åren och det här har också förändrat hur marknaden ser ut. Samtidigt har det förbättrat mycket för spelare, vilket är ett stort plus om man vet vad som gäller.

Det är viktigt att gå igenom hur bettingmarknaden har förändrats inom just esport betting och hur det här kommer att gynna den som är medveten om det. Du kommer nedan kunna läsa mera om just detta och få lära dig lite mer om vad du ska tänka på när du väljer en sajt.

Viktigt att hitta de bästa sajterna

En av de viktigaste faktorerna när man ska syssla med esport betting är utan tvekan valet av sajt. En bra bettingsida kommer att ha bra säkerhet med pålitliga licenser, enkla betalningsmetoder och självfallet ett riktigt grymt utbud av spel att satsa på med många olika ligor.

Det finns också mycket mer sidor nu än förr och konkurrensen har ökat rejält under senaste åren. Det här gör det lite förvirrande när man ska välja en sajt, men det kommer också med en fördel. När det finns så många alternativ innebär det att sidorna slåss om kunderna. Därför finns det sidor som GG.bet och Bethard som erbjuder generösa bonusar till nya medlemmar hos deras sajt. Du får alltså ut mer av dina pengar och kan spela för plattformens egna kontanter.

Odds och utbud är inte allt

Samtidigt bör du tänka på att sidans odds och insatsalternativ inte är allt. Du måste kunna mycket om spelen som är aktuella och det är i slutändan dina insatser som avgör. Detta innebär att din egen analys och de efterforskningar du gör innan insatsen är otroligt viktig för att avgöra resultatet.

Om du vill vinna när du ska satsa pengar så kommer det alltså handla om att du måste göra bra insatser och inte agera impulsivt. Kan du agera smart och basera dina val på fakta så kommer du alltså att markant förbättra dina chanser när du ska spela.

Det betyder däremot inte att du ska strunta i oddsen som de olika sajterna erbjuder. Du behöver alltså hitta bra sajter, exempelvis någon av de som vi rekommenderade, och sedan ta kloka beslut när du ska satsa pengar.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer