ArtikelNyhet

Empire Fighting Series – Sveriges nya thaiboxningsevent flyttar in på Maximteatern i Stockholm

Thaiboxning växer som sport i Sverige, utövare har ökat kraftigt de senaste åren och vårt landslag skördar medaljer under internationella mästerskap. Den Svenska eliten matchar flitigt utomlands vilket har resulterat i bra kontakter med utlandet och promoters från hela världen. Nu tar Empire Fighting Series steget in i ”finrummet” på Maximteatern i Stockholm för en gala med många spännande matcher på agendan.

Bakom Empire Fighting ligger trion Amanda Eckers, Rodrigo Silva och Synøve Asplund. Alla hemmahörande i Stockholm med stor egen erfarenhet av thaiboxning. Samtliga av de tre tävlar/har tävlat, arrangerat och medverkat under stora mästerskap och galor både i Sverige och utomlands. En gala har tidigare arrangerats under Empire Fighting Series. Galan, som gick under namnet Girls Empire, gick av stapeln den 27 oktober 2018 och gjorde minst sagt succé! Girls Empire släppte enbart upp kvinnliga thaiboxare och lockade till sig Sveriges elit på damsidan. Publiktrycket var stort och bl.a. SVT skrev om galan.

Mer information om Empire Fighting hittar du här.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer