Nyhet

Wolf Fight Promotion anordnar sin andra gala den 27 juli

Den 27 juli återvänder Wolf Fight Promotion till Halmstad för sin andra gala. Denna gången i en större arena och med betydligt bättre fightkort! Det bjuds på tre professionella MMA-matcher, en titelmatch i weltervikt och en legendarisk thaiboxare som sadlar om till MMA! Hela galan sänds live på BJJTV.se/WFP2.

Halmstads publikfavorit, Robert Nyström (4-3) som tar sig an den erfarne Jose Vava Kikkumbi (6-7) från Belgien i huvudmatchen. Robert har redan vunnit två matcher på imponerande avslut i år och planerar två vinster till innan han blir pappa i höst. Robert har aldrig i sin karriär besökt en tredje rond och alla hans professionella vinster är på avslut via rear naked choke.

I kvällens co-main event möter Göteborgsfightern Zvonimir Kralj (2-3) den unge och hungrige Alexander Wesner (1-1) från Tyskland. I bagaget har Zvonimir SM-guld i både Muay Thai och Brasiliansk Jiu Jitsu och han är en av de mest lovande fightersen som vi har i de tyngre viktklasserna i Sverige.

I ett Göteborgsderby om welterviktstiteln i A-klass där John Oldenqvist möter Robert Nilsson. Båda herrarna är fysiskt starka, orädda och har en väldigt lovande karriär framför sig. Robert tog matchen på kort notis då Helsingborgs Oscar Grahn blivit skadad.

Samuel Bark har gjort sig ett namn i Thailand där de kallar honom ”Sammon Decker”. Samuel satsar nu på en framtida MMA-karriär och tar sig an orädda, unga och talangfulla Basir Safdari från Stockholm. Detta är ett tufft test för båda då Samuel har ett uppenbart övertag i den stående kampen, precis som Basir lär vara den bättre brottaren.

Vi bjuds även på en proffsmatch mellan två grymma debutanter: Kalmars Daniel Bergström möter Christoffer Hillsjö från Göteborg. Detta är en jämn matchning mellan två well-rounded fighters som är bra i samtliga discipliner

Övrigt att se fram emot är Halmstads publikfavoriter Ola Jacobsson, Devin Radianu, Oskar Carlsson och Hampus Jakobsson. De är aldrig med i en tråkig fight och senast på WFP1 var publikstödet enormt för hemmafightersena!

Eventet kommer ta plats i Halmstad Arena 27 juli 18:00.

MMA upplevs bäst live, men för de som inte har möjlighet att närvara live kommer alla matcher att sändas på BJJTV.se/WFP2

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer