Nyhet

Superior Challenge 19: ”Kung” Karl Albrektsson ställs mot ”The Hosewives’ Choice” Chris Fields

Karl Albrektsson är planerad att möta UFC:s The Ultimate Fighter deltagare Chris Fields på Superior Challenge 19 den 11:e maj på Cirkus.

Med endast ett par veckors vila efter sin kommande match på Rizin i Japan ska den unga svenska talangen ”Kung” Karl Albrektsson gå upp i buren på Cirkus för att möta Chris Fields. Irländaren har varit både Cage Warriors mästare och Cage Contenders mästare och deltog även i UFC:s The Ultimate Fighter.

Den här matchen går i lätt tungvikt.

Babak Ashti, grundare av Superior Group International:

”Ett möte mellan två allroundkillar, två avslutare, två underhållande fighters och färgstarka profiler. Karl är en av Nordens främsta talanger och en av de intressantaste karaktärerna i MMA. Jag har följt hans karriär i många år och är ett stort fan. Det ska bli kul att se honom gå match på Cirkus mot en tuff och erfaren fighter.”

Mer info på http://superiorchallenge.com

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer