Okategoriserade

Sponsrad: Snabbguide till betting på boxning

Boxning är en otroligt spännande sport och det kan bli ännu mer spännande om man satsar pengar på det. Samtidigt så är det inte så att man bara kan slänga sin i det, utan det finns en del saker du bör tänka på innan du börjar satsa med riktiga pengar. Det är det vi går igenom i den här snabbguiden till betting på boxning.

Välj rätt plattformar

Du måste först börja spela på en bra bettingsajt. Du kan använda recensionssidor som rankar olika spelsajter som Zamsinos Casinon Sverige. Det finns dock ganska många sådana här sajter som du kan använda dig utav. Det du dock bör kolla efter är att sajten också erbjuder någon sorts recensioner eller betyg på bettingplattformar. Därför kan just Zamsinos vara en god rekommendation eftersom dem erbjuder även nya bettingsidor och ger dig en bra insyn på hur dessa fungerar.

Det är viktigt att man faktiskt väljer en riktigt bra plattform att spela på. Annars riskerar man att förlora sina pengar, få dåliga bettingalternativ eller dylikt. Det kan även finnas bristande säkerhet på sämre sajter. Så ta dig gärna lite tid för att granska olika sajter innan du väljer att skapa ett konto hos dem. Som mest tar det ett par minuter per sajt och det är väl värt det.

Så börjar du satsa

För att börja satsa pengar på en boxningsmatch så är det inte jättemycket du faktiskt behöver göra. Till att börja med går du in under sajtens bettingsektion. Där väljer du sedan den sport du vill satsa pengar på, boxning i det här fallet. Sedan så väljer du den match du vill betta på. Efter du har gjort det så kommer du att få upp en lista över olika insatser du kan göra. Du väljer helt enkelt det alternativ du föredrar, till exempel vem som kommer att vinna, och sedan så väljer du den summa du vill satsa på det alternativet. Svårare än så är det faktiskt inte.

Vad du också kan göra är att kika på livebetting. Det finns en del bettingsidor som erbjuder det här alternativet. Det innebär kort och gott att du kan göra dina insatser under ett pågående event, till exempel under en pågående boxningsmatch. Det innebär att du kan följa matchen och göra dina insatser beroende på vad du ser hända under matchen. Det ger dig mycket bättre möjligheter att pricka in resultatet. En del av dessa plattformar erbjuder dig också möjligheten att se matchen live genom dem. Det är inte alltid jättehög kvalité på videoströmningen men det kan vara väl värt det om du inte har tillgång till live sportkanaler i HD.

Gör lite förarbete också

Det är viktigt att du inte bara börjar satsa pengar på måfå när du ska syssla med betting på boxning. Förarbete är väldigt viktigt och kan ofta göras ganska enkelt. I grund och botten så innebär det att du bör hålla dig uppdaterad om boxning genom nyheter och bloggar samt videos.

Anledningen till att göra det är enkel. Om du håller dig uppdaterad så kan du göra mer säkra bets på vad som faktiskt kan hända under matchen. En av spelarna kanske har varit sjuk nyligen eller har gått igenom något personligt som en nyhetstidning skrev om. Sådan här information kan påverka matchresultat och det är därför väldigt viktigt att man håller sig uppdaterad om detta.

Du kan bland annat hålla dig uppdaterad relativt enkelt genom nyheterssajter som har en sportsektion om boxning. Men det finns också mer specialiserade sajter, som den du läser på, som har mer djupgående reportage och information om boxning och fighting överlag. Missa inte heller att det kan finnas en del intressanta dokumentärer om boxning som kan vara värda att se för att få en bättre inblick i sporten.

Ju mer du läser på om spelarna innan du ger dig på betting, desto bättre kommer du att kunna skräddarsy dina insatser. Så det är väldigt viktigt att du faktiskt läser på ordentligt innan du börjar spendera riktiga pengar på matcherna. Annars riskerar du att förlora onödigt mycket pengar på grund av att du inte visste allt om spelarna. Så gör inte det misstaget innan du börjar satsa pengar på boxning online.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer