Okategoriserade

Sponsrad: Bonial, det smarta online-katalog företaget

Internetanvändningen och e-handeln har expanderat stort i Sverige de senaste åren och kommer fortsätta att öka. Bonial är ett ungt företag som växer i den trenden. Idag är det inte enbart kläder, resor och elektronik vi är ute efter. Vi letar också efter frukt, grönsaker och tvättmedel som idag är tillgängliga att köpa på nätet. Vi hjälper dig som konsument, genom att göra shopping processen lättare, snabbare, mer bekvämare och till att spara pengar!

Hitta de senaste erbjudandena hos oss

Hos Bonial kan du hitta erbjudanden och rabatter i form av kataloger, från kategorier, närliggande butiker och köpcentrum som intresserar dig. Du kommer även enkelt upptäcka nya butiker och varumärken då vi har kataloger i kategorierna matbutiker, elektronik, bygg & trädgård, möbler & inredning, mode, bilar & båtar, sport, barnartiklar & leksaker, restaurang och hälsa & skönhet. Totalt har vi 300 olika butiker för dig att välja på. Du kan även söka på själva produkten du letar efter i sökfältet på sidan och de aktuella erbjudandena för just den produkten kommer samlas på en sida för dig. Vi uppdaterar alltid vårat innehåll för att du ska kunna hitta de senaste produkterna.

På sidan eller appen hittar du alla öppettider och telefonnummer samt vägbeskrivningar till stora varuhus och små butiker som du kan ta dig till, både till fots eller med transport. Vi har allt detta samlat tillgängligt på våran sida, så du kommer att spara både tid och pengar genom att inte behöva söka upp denna informationen själv.

Vill du ha de senaste produkterna att välja och vraka mellan?

Registrera dig då till Bonials nyhetsbrev och bli den första med alla erbjudandena.

Idag har även mobilen blivit ett mer populärt alternativ till att shoppa med än datorn. Gör som mer än hälften av våra användare i Sverige idag, ladda ner våran lättnavigerade app till iOS eller Android och ha alltid de senaste erbjudandena tillgängliga på din telefon.

Sport hos Bonial

Idag är sport en del av våran vardag och en livsstil för många.

Kategorin ”Sport” vänder sig till alla människor som finner intresse i sport att både utöva och titta på. Här hittar du alla butiker och varumärken med produkter som passar just ditt intresse.

Om du är ute efter de senaste träningskläderna, ett par nya fotbollsskor eller nya boxningshandskar – hittar du det hos oss. Vi har även kataloger på produkter efter säsong, så om du gillar att jogga när våren kommer hittar du de senaste erbjudandena på löparskor på sidan eller appen.

Butiker som är inriktade på sport och fritid med brett produktsortiment, så som Decathlon, Gymgrossisten, Intersport och Stadium finns inkluderade.

Förberedd dig till fighten med de senaste tillbehören

Utövar du kampsporter såsom boxning, MMA och taekwondo så vet du att produkter med bra kvalité är det viktigaste för att kunna klara av de allra hårdaste träningspassen och matcherna.

I våra kataloger har vi erbjudanden på hållbara kläder och tillbehör såsom handskar, träningskläder, träningsskor, säckar, skydd, hjälmar, mitsar, lindor och suspensoarer från de stora varumärkena så som Casall, Rebook, Under Armour & Better Bodies Gear.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer