ArtikelNyhet

Biljetterna till UFC Fight Night: Gustafsson vs Smith släpps fredag 5 april

För sjätte gången kommer UFC och dess världsberömda bur till Stockholm. UFC Fight Night: Gustafsson vs Smith går av stapeln lördagen den 1 juni och biljetterna släpps nu på fredag. Just nu har vi fyra svenskar med kortet: Ilir Latifi, Lina Länsberg, Bea Malecki och Alexander Gustafsson.
Sedan tidigare har UFC bekräftat att svenske Alexander Gustafsson (18-5; med bas i Stockholm) kommer att gå huvudmatchen och återigen få chansen att tävla inför en fanatisk publik på hemmaplan, efter att senast ha besegrat Glover Teixeira på ett imponerande sätt under UFC Fight Night: Gustafsson vs Teixeira 2017. Gustafsson ställs mot fjärderankade lätt tungviktaren Anthony Smith (31-14; från Nebraska, USA) på galans main event den 1 juni i Ericsson Globe.

 

För Liverpoolsonen Chris Fishgold (18-2; från Liverpool, England) väntar ett möte med finske Makwan Amirkhani (14-3; från Helsingfors, Finland) lördagen den 1 juni. Fishgold imponerade mot Daniel Teymur och besegrade honom på UFC Fight Night: Prag. Amirkhani är i gott slag efter att ha vunnit över Jason Knight på UFC Fight Night: Thompson vs Till förra året.

 

Volkan Oezdemir (15-4; från Fribourg, Schweiz) och Ilir Latifi (15-6; från Stockholm, Sverige) ställs mot varandra i oktagonen den 1 juni. Özdemir kommer till Stockholm med en tung förlust mot Dominick Reyes på UFC Fight Night: Till vs Masvidal i ryggen. Latifi är revanschlysten efter att ha förlorat en rafflande tillställning mot Corey Anderson under UFC 232.

 

13:e rankade Svenskan Lina Länsberg (8-3; från Malmö, Sverige) ska ta sig an 11-rankade amerikanskan Tonya Evinger (197; från Texas, USA) på UFC Fight Night Stockholm i bantamvikt. Länsberg gick sin förra match på UFC 229, där hon tog sig an Yana Kunitskaya och förlorade via decision. Länsberg har nu ett record på 8 vinster och 4 förluster. Evinger mötte senast Ladd under UFC 229, där hon förlorade via TKO i första ronden. Hon har nu ett record på 19 vinster och 7 förluster.

 

Dessutom väntar en bantamviktsfight mellan Eduarda Santanna (3-0; från Rio de Janeiro, Brasilien) och Sveriges egna Bea Malecki (2-0; från Stockholm, Sverige). Malecki har en gedigen thaiboxningsbakgrund med både EM- och VM-guld i thaiboxning samt The Ultimate Fighter 28 och möter UFC-debutanten Santanna.

 

Så här ser kortet ut för UFC Fight Night Stockholm (ordning ej bekräftad):
Alexander Gustafsson vs. Anthony Smith
Makwan Amirkhani vs. Chris Fishgold
Steven Ray vs. Leonardo Santos
Nick Hein vs. Luigi Vendramini
Lina Länsberg vs. Tonya Evinger
Volkan Özdemir vs. Ilir Latifi
Bea Malecki vs. Eduarda Santanna

 

Köp biljetter via AXS från 10.00 med start den 5 april

Biljettsläpp sker 10.00 via AXS och priserna är enligt följande: 600 SEK, 900 SEK, 1100 SEK, 1300 SEK, 1500 SEK, 1700 SEK och 2400 SEK.

 

Fight Club-medlemmar kommer redan under onsdagen att ha möjlighet att köpa biljett. Prenumeranter på nyhetsbrevet och personer som registrerat sitt intresse för galan kommer att få access till biljettköp torsdagen den 4 april klockan 10.00.
Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer