Nyhet

Nordic Fight Night – Uppsalas första proffsboxningsgala!

Nu på lördag blir det en helkväll med fem intensiva proffsmatcher och två amatörmatcher i boxning. Skådeplatsen är Uppsala och FighterTV streamer hela kalaset om du inte kan vara på plats. Kommentator är Rockklassikers Janne Innanfors och Andreas Grüner är expertkommentator.

– Vi vill ge boxarna en kväll och chansen för Uppsalaborna att få se en proffsmatch och få igång boxningsintresset igen. Det här känns som rätt väg att gå för att göra det. Vi räknar med en stor publik och ett roligt evenemang för alla åldrar säger Sebastian Jofre och Erol Sahindal, initiativtagare till boxningsgalan.

Nedan kan du köpa streamen.

  • Datum: 30 mars 2019
  • Tid: 18:00 – 23:00
  • Plats: Hall A

>> Köp biljett online på Tickster

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer