Nyhet

Magnus ”Crazy Viking” Andersson i ny match

Nu är det officiellt att Magnus ”Crazy Viking” Andersson är klar för debut i den välkända Muay Thai organisationen Lion Fight Promotions i USA.

Magnus ”Crazy Viking” Andersson skrev nyligen på för Göteborgsbaserade Thomsen & Bah Management. Med hjälp av dem har det förhandlats fram och säkrats en lukrativ multi-fight deal med organisationen. Det innebär att detta är den första utav flera kommande matcher för dem.

Debuten för Magnus sker på deras gala i Las Vegas 30/3 och för motståndet står meriterade Washington Luiz från Brasilien. Lion Fight skrev nyligen avtal med CBS Sports Network. Det innebär det att Magnus match kommer sändas live via den amerikanske TV-jätten.

Lion Fight Promotions är idag en av världens största organisationer vad gäller professionell thaiboxning. De har sitt säte i Las Vegas men har idag galor runtom i USA. Allra senast var det i Los Angeles och flera galor är planerade under året även ute i Europa. Listan på välkända fighters som har äntrat deras ring kan göras väldigt lång. John Wayne Parr, Yodsenklai, Liam Harrison, tidigare Glory titelhållaren Simon Marcus och nu även vår svenska supertalang Magnus Andersson.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer