Nyhet

Superior Challenge 18: Förre titelutmanaren i ny match mot farlig striker

Michel Ersoy vs Athinodoros Michailidis på Superior Challenge 18 – Fitnessfestivalen den 1:a december i Stockholmsmässan.

Sist Michel Ersoy gick match var på Superior Challenge 16 där han mötte UFC-veteranen och Superior Challenges fjäderviktsmästare Diego Nunes. Järfälla-bon har totalt gått tio professionella MMA-matcher och är en explosiv och snabb striker med en intensiv fightingstil.

Motståndaren Athinodoros Michailidis från Aten är också en explosiv striker som är något mer meriterade än svensken med totalt 15 proffsmatcher bakom sig. Han har mött tuffa motståndare och tränar bl.a. med UFC-legenden Brad ”One Punch” Picket. 2014 mötte han vår svenska MMA-stjärna Simon Sköld på Strength & Honor Championship 10 i Geneve där han fick se sig besegrad via armbar endast 1:35 in i första ronden.

Matchen går i catchvikt – 68 kg. 

– Båda fighters är explosiva strikers som jagar KO med tunga händer. Michel är otroligt snabb och håller alltid ett högt tempo som inte alla kan hänga med i. Athinodoros är ganska stor för viktklassen och kommer ha vikten till sin fördel. Jag rekommenderar besökare att inte blinka under den här matchen. Det kommer flyga läder med onda avsikter i varje teknik och det kommer gå snabb, säger Babak Ashti, grundare av Superior Group International.

För mer info vänligen besök superiorchallenge.com

Fighterpodden Nedslag 29 januari 2021 – McGregors förlust, smuggling och boxning

Kommentarer