Nyhet

Svensken Rostem Akman inför sin tuffaste match i karriären

Rostem Akman möter Shah Hussain, på Superior Challenge 18 – Fitnessfestivalen den 1:a december i Stockholmsmässan.

Rostem Akman är obesegrad som proffs och har avslutat alla sina tre matcher via TKO. Svensken har en gedigen amatör-MMA-bakgrund med 23-3 i amatör-record och erövrat titlar som tvåfaldig svensk mästare, tvåfaldig europeisk mästare och en tredjeplacering i VM i amatör-MMA. Rostem ställs mot den meriterade Shah Hussain som har totalt 25 proffsmatcher bakom sig och har mött några av Englands främsta fighters. Engelsmannens har bakgrund inom brottning och boxning med kapacitet avsluta på KO med en träff.

Matchen går i weltervikt -77,1 kg.

– Rostem är en komplett MMA-fighter och väldigt lugn och metodisk i sina matcher, medans Shah är en aggressiv striker och brottare. Engelsmannen är helt klart den tuffaste utmaningen hittills för den talangfulla svensken och det ska bli otroligt intressant att se hur Rostem hanterar den här typen av motstånd, säger Babak Ashti, grundare av Superior Group International.
För mer info vänligen besök superiorchallenge.com

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer