Nyhet

Joakim Hägg går titelmatch mot Regien Eersrell – möts på en av USA:s största thaiboxningsgalor

Den 3:e november kommer Joakim Hägg från Göteborg Muay Thai gå titelmatch i thaiboxning på ett av USA’s största kamportsevents, Lionfight, som äger rum i Los Angeles Memorial Coliseum.

Den 30-årige svensken har tidigare tävlat på Glory där han mött välkända profiler så som Constantino Nanga, Burim Rama och Marcus Liljedorff och gick i somras även match på Bulldog Media Fight Night. Joakim har satsat helhjärtat på thaiboxning i snart sju år och skrev i somras avtal med det nystartade managementbolaget för professionella fighters, Thomsen & Bah Management.

Matchen i helgen kom med en veckas varsel då holländaren Regien Eersrells motståndare var tvungen att lämna återbud. Joakim befinner sig nu i Los Angeles för att förbereda sig inför att möta den tuffa holländaren på lördag.

Galan kommer sändas på CBS Sports Network natten till söndag den 4:e nov, svensk tid.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer