ArtikelNyhet

Cage Warriors 93: En liten titt på Holm vs Hermansson + utlottning av biljetter

Cage Warriors är en av de största europeiska MMA-organisationerna som dessutom har startat karriärerna för superstjärnor som till exempel Conor McGregor, Michael Bisping och Jack Hermansson… Och nu är det dags för en ny generation MMA-stjärnor då Cornelia Holm och Malin Hermansson drabbar samman i Lisebergshallen den 28:e april.

Den 29-åriga Göteborgsfajtern Cornelia ”Conny Future” Holm har presterat på absolut toppnivå som amatör i MMA-världen – tre SM-guld, två EM-guld, ett VM-guld och åtta raka segrar innan hon gjorde sin professionella MMA-debut på Cage Warriors 87 i oktober förra året och besegrade portugisiskan Diana Felipe på poäng.

Örebrofajtern Malin ”Herminator” Hermansson, 28, är den före detta svenska mästaren i amatörboxning som sadlade om till MMA och vann SM-guld som amatör i den sporten också. I början på december gjorde hon proffsdebut på en Superior Challenge-gala i Stockholm och besegrade då en före detta amatörvärldsmästare, på poäng efter tre ronder.

Tidigare har Hermansson och Holm haft lite verbal pajkastning sinsemellan via nyhetssajter. Till exempel sa Hermansson till mmaviking.com att:

”Om hon är modig nog att acceptera min utmaning så lovar jag att rankingen kommer att se annorlunda efteråt. Cage Warriors, ring mitt team och ordna den här matchen. Hela Skandinavien vill se det här” Holm kontrade med: ”Vem fan är den där tjejen?”. Hermansson svarade då: ”Hon visste exakt vem jag var då jag slog hennes landslagskompis framför henne på Superior Challenge”. Och i Göteborgsposten har Holm sagt att Hermansson ”kommer att få ångra sitt trash-talk”.

Trashtalket är snart över och vi ser verkligen fram emot den rikitga matchen.

I Fighterpodden del 34 lottade vi ut biljetter till Cage Warriors 93, men de har redan gått såklart… Nu kör vi ytterligare ett par till den kommande galan. Frågorna som du behöver svara på för att få vara med och tävla är:

1. På vilken göteborgsklubb tränar Cornelia Holm?

2. Vem var det Malin Hermansson besegrade i sin proffsdebut under Superior Challenge 16?

Maila dina svar till tavling@fightermag.se och håll utkik i din mejllåda samt på facebook.com/fightermag – där publiceras vinnaren!

Sista tävlingsdag är den 25 april 2018. Lycka till!!!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer