Nyhet

Fighter Magazine förändras

Ingen har nog missat att sajten har ändrat lite upplägg och tanken är att det blir fler förändringar framöver.

Landskapet för svensk kampsportsmedia är under förändring.

Vi har MMA-sajter likt mmanytt.se och kimura.se  som är duktiga på att leverera amerikanska (främst) UFC-nyheter och även att själva gå på galor och ta pulsen på det senaste. mmaviking.com tar pulsen på den nordiska MMA-scenen och förbunden har olika sajter där de presenterar sina nyheter. Sticker ut lite gör budokampsport.se som drivs av Svenska Budo & Kampsportsförbundet där deras idrotter täcks i bästa möjliga mån. Det finns kampsporter som faller lite mellan stolarna men som ändå är stora och populära och länge innefattades boxning bland dessa men med boxningsnytt.se och podcasts som Ringhörnan samt Viaplays boxningssatsning har just boxningen bättre täckning nu i Sverige. Brottning, Judo, Karate och TKD är några av de som inte riktigt får det utrymmet de förtjänar. Samtidigt kan man tycka att de förbund vars sporter inte riktigt skrivs så mycket om borde legat på låset och kontaktat oss de senaste åren med förslag om samarbeten och nyhetsförmedlning. Det har inte helt uteblivit, men så gott som.

Fighter Magazine och fightermag.se har alltid (sedan 1988) haft ett helhetsgrepp om kampsport. Ett tag fanns fightplay.tv som också hade som mål att leverera nyheter och material om många kampsporter, men sedan Fightplay lagts ner är den enda fria sajten som tar ett helhetsgrepp fightermag.se.

Vår tid är begränsad och vi började succesivt känna att vi inte riktigt vill springa och vara etta på bollen när det kommer till alla nyheter (stora som små). Med det i åtanke så förändrar vi nu vårt fokus till Sveriges bästa och största kampsportspodd Fighterpodden (som kommer ut med ett avsnitt varannan vecka) och att vara personliga och ha kvalité i våra reportage, krönikor och artiklar. Detta innebär att det kommer ut färre material från oss men att vi kommer ha en personlig touch.

Vi är väldigt stolta och glada över att ni läsare och lyssnare fortsätter besöka vår sajt och att Sveriges äldsta kampsportsmedia fortfarande är vid liv. Nu uppmanar vi er läsare och lyssnare att höra av er till oss och berätta vad ni gärna vill att vi skriver och pratar om i podden. Har du kanske själv varit med om något anmärkningsvärt inom kampsportsvärlden som du gärna berättar om? Vi räds inga ämnen.

Tack kära läsare och lyssnare!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer