Nyhet

World games LIVE!

I onsdags inledes svenskarnas deltagande i World Games, kickboxningen stod först på tur och kvartsfinalerna hölls i Hala Orbita-arenan strax utanför stadskärnan. Den första kvartsfinalen för dagen gick mellan svenska kickboxaren Zina Djelassi och den polska hemmafavoriten Marta Waliczek. Det blev en tuff och intensiv match där Waliczek gick ut som vinnare. Men kvar finns thaiboxarna Constantino Nanga, Isa Tidblad Keskikangas, Sofia Olofsson, samt jujutsu-krigarna Fredrik Widgren, William Seth-Wenzel och Max Hederström. Följ deras matcher här!

Se delar av ju jutsu- och thaiboxningstävlingarna LIVE via World Games egna stream HÄR.

Sändningsschema 28-30/7. Observera att sändningstiderna är preliminära och att alla viktklasser kanske inte kommer att sändas, urvalet och sändningsansvariga är organisationen själva (International World Games Association).

FREDAG 28/7

Thaiboxning:

Sofia Olofsson är först ut av svenskarna då hon ställs mot portugisiskan Maria Lobo i -54-kilosklassen. Matchen går i ring b, och är den femte matchen där.

Isa Tidblad Keskikangas i -60-kilosklassen stöter på ryskan Svetlana Vinnikova. Matchen är den nionde i ring b.

Constantino Nanga tar sig an italienaren Manuel Magi i herrarnas -81-kilosklass.

 

LÖRDAG 29/7

SÖNDAG 30/7

Info via Budokampsport.se

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer