Okategoriserade

Tävling: Vinn biljetter till Atomic Blonde

Oscarvinnaren Charlize Theron avfyrar i sommar Atomic Blonde, en halsbrytande actionthriller som följer MI6:s dödligaste torped genom en tickande bomb till stad, med en sjudande revolution och dubbelspelande horder av förrädare. Nu kan du vinna biljetter till dig och din kompis!!!

Fighter Magazine lottar ut 20 biljetter till tio lyckliga vinnare (alltså du som vinner får två biljetter så att du kan ta med din kompis också) till den sprillans nya halsbrytande actionthrillern Atomic Blond av David Leitch med Charlize Theron, James McAvoy och Bill Skarsgård i rollerna. För att klara rollen tränade Charlize kampsport flera timmar om dagen i tre månader och hon gör sina egna stunt.

Allt du behöver göra är att skicka svaret på nedanstående fråga till tavling@fightermag.se senast den 31 juli.

Vad heter Charlize Therons karaktär i Mad Max: Fury Road? Det fullständiga namnet tack.

Kommentarer