ArtikelNyhet

Titelmatch på gång mellan Zebaztian Kadestam och Ben Askren

I fredags gick One Championship 55: Dynasty of Heroes. På plats i Singapore var 26-årige svensken Zebaztian ”The Bandit” Kadestam (9-3) som med kort varsel hoppade in för att möta veteranen Luis Santos (63-10). Kadestam kammade hem vinsten via en knockout i tredje ronden. Nu ser det ut som att den här storslagna segern renderar en titelchans mot den obesegrade welterviktsmästaren – självaste Ben Askren (16-0).

Det var alltså under sin debut i ONE FC som Zebaztian Kadestam lyckades med konststycket att klippa Luis Santos direkt efter ett dyk. Se klippet nedan.

Nu har alltså så den tidigare Bellator-mästaren Ben Askren fått upp ögonen för Kadestam (se Tweet nedan) och även om Kadestam har tackat ja via sitt Instagramkonto (”Challenge accepted. Who wants to see this?”) så är inget officiellt möte bokat i skrivande stund. ONE Championship 58 äger rum i Stadium Negara i Kuala Lumpur den 18 augusti. Fortsättning följer…

 

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer