ArtikelNyhet

Superior Challenge 15: Fernando Flores ersätter Michel Ersoy och Ole Magnor tar Gard Sagens plats

Thomas Hytten får ny motståndare Fernando Flores, och Rostem Akman ställs mot Ole Magnor på Superior Challenge 15 den 1:a april i Eriksdalshallen.

Michel Ersoy meddelade nyligen att han är tvungen att ställa in sitt deltagande på grund av skada. Fernando Flores tar hans plats mot Thomas Hytten i norrmannens sista match. Även Gard Sagen meddelade att han är tvungen att ställa in på grund av sjukdom och Ole Magnor ersätter honom som motståndare till Rostem Akman i svenskens proffsdebut.

Babak Ashti, Grundare Superior Group International:

– Det är alltid tråkigt med skador och sjukdomar men fighternas hälsa är alltid vår högsta prioritet och jag vet att Michel Ersoy och Gard Sagen kommer komma tillbaka i matchform väldigt snart. Stor cred till Fernando Flores och Ole Magnor som hoppar in på kort varsel. Jag tycker att vi har bibehållit kvaliteten i dessa två matcher som jag ser fram emot väldigt mycket. 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer