Reza Madadi redo att gå sin sista fight i karriären

Reza ”Maddog” Madadi har bestämt sig för att karriären som fighter snart är slut och han har en önskan kvar, en sista match.

Reza Madadi är en krigare det vet vi alla och som en sådan pionjärfighter inom svensk MMA så har han bestämt sig för att gå sin sista match som proffs.

Reza vill gå sin sista match i UFC när organisationen kommer till Globen 28 maj. Såhär skriver Reza själv på sina sociala plattformar:

What an experience, so many feelings it is hard to put in writing. Firstly I want to thank my opponent Joe Duffy @duffymma , not only an amazing fighter but also a real sportsman and gentleman. Our sport needs more fighters like him. I would also like to thank my team at @allstars_gym and No 18 gym, all my trainingpartners, my sponsors my corner coaches @selmanberisha , @davidbielkheden, Andreas Michael, @boris.kuzmic @masseewald and of course my amazing family. They are all part of the team and the reason I can compete in the best league in the world called @ufc. As all of you know we are not getting younger for every day that goes by . I have been in this sport for more than 10 years and have been lucky to compete against the best fighters in the world. Every good story has an end and I have a wish ; that is to fight my last fight and 20th MMA fight at @ufc Sweden, in my hometown Stockholm and in front of my home crowd. May 28th, beautiful weather in Sweden, sold out arena, who is up for a battle?

Det är inte att man blir lite nostalgisk. Reza har betytt massor för svensk MMA, kampsport och oavsett vad folk tyckt om honom så har han förblivit aktuell och även en riktigt intressant människa och fighter. Nu hoppas vi givetvis att Reza får en match i Globen. Han hintade om viljan att gå den här fighten redan innan matchen nu i lördags och nu står det helt klart. Låt detta ske nu!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer