ArtikelNyhet

Janni Ezban-Larsson efter de två inledande Mästarnas Mästare-programmen: ”Händer det här verkligen?”

BJJ-stjärnan Janni Ezban-Larsson har gått rätt igenom rutan och in i mångas hjärtan under de två inledande programmen i SVT:s Mästarnas Mästare. Hon har också svarat för bra insatser i tävlingarna och är vidare till nästa vecka.

Under gårdagens Mästarnas Mästare fick vi se Janni Ezban-Larssons film. Och det var mycket positiv feedback efter den.
– Jag är inte den som ställer mig och skriker ”titta på mig”. Jag talar inte heller gärna så mycket om det jag har gjort så att se filmen om mig var… lite överväldigande. Jag är ju bara jag, liksom. Men det var jättekul och det var roligt att också se de andras filmer.

Efter att två program har visats kan Janni fortfarande ha lite svårt att inse vad hon har varit med om.
– Ja, det känns jättekonstigt att se sig själv på det här sättet. Det här med att höra sin egen röst. Jag kommer nog aldrig vänja mig vid det. Men jag känner fortfarande att ”händer det här verkligen, har jag varit med om detta?”

I gårdagens program var det E-sportstjärnan ”Heaton” som fick lämna.
– Jag minns att när jag var där kände mest lättnad över att jag fick vara kvar, samtidigt tyckte jag att det var tråkigt att Heaton fick lämna. Han är en av de härligaste karaktärerna och jag tyckte han spred väldigt fint stämning runt sig också. Alla var jättetrevliga, ska sägas, och vi hade alla så roligt.

Text& foto via budokampsport.se

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer