Nyhet

UFC 209: Matchen mellan Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson inställd

Tre timmar innan invägningen fördes Khabib Nurmagomedov till sjukhus  och nu står det klart att hans titelmatch mot Tony Ferguson om interimbältet blir inställd – för tredje gången. Just nu är det oklart om Ferguson kommer få någon annan motståndare.

Här hittar du det tidigare matchkortet och nedan kan du läsa UFC:s uttalande:

”UFC lightweight Khabib Nurmagomedov was transported to Sunrise Hospital & Medical Center Thursday evening due to weight management medical issues. He was treated and has been discharged, UFC officials confirmed.

The scheduled interim lightweight championship bout between Nurmagomedov and Tony Ferguson at UFC 209 has been cancelled on the doctor’s recommendation.

UFC 209 takes place Saturday night at T-Mobile Arena in Las Vegas,  live on Pay-Per-View at 10 p.m./7 p.m. ET/PT. Tyron Woodley faces Stephen Thompson with his welterweight championship on the line in a rematch from their 2016 Fight of the Year contender at UFC 205.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer