Nyhet

PANNIE ”SEX SCRAMBLE” KIANZAD KLAR FÖR MAIN EVENT PÅ TROPHY MMA IX

Nu får vi äntligen se Pannie Kianzad tävla på svensk mark igen! Skådeplatsen blir Trophy MMA IX – ” Påsksmällen”, den 15:e april på Glasklart i Malmö.

Pannie Kianzad (8-2) kommer att göra sin 11:e Pro MMA-match och sin 2:a på Trophy MMA. Pannie kommer senast med en förlust mot Raquel Pa’aluhi (6-5) från Drysdale Jiu-Jitsu, USA på Invicta FC 21, (Rear-Naked Choke) den 14 januari 2017, Kansas City, USA.

Pannies 2:a förlust var mot Tonya Evinger (18-5-1) även denna fight på Invicta FC 14, i Kansas City, USA. Dessförinnan har hon åtta raka vinster på bl.a Invicta FC, CWFC, Superior Challenge och inte minst Trophy MMAs första event den 29 december 2012 där hon besegrade Lina Länsberg (6-2) som i sin UFC debut förlorade mot Cristiane ”Cyborg” Justino (17-1-1) på UFC Fight Night 95 den 24 september i Brasilien.

Trophy MMA presenterar hennes motståndare inom kort. Biljetter till Trophy MMA börjar säljas i nästa vecka via Tickster.com

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer