ArtikelNyhet

Hårt tryck på IRFA-biljetterna: ”Galan har varit slutsåld i flera veckor”

I morgon är det så dags för IRFA på Berns. Det blir den elfte upplagan av MMA-galan, andra gången på Berns, och intresset har varit rekordstort. Och i morgon är det utsåld salong.

Den elfte upplagan av MMA-galan IRFA, International Ring Fight Arena, på Berns imorgon kväll (läs mer här) drar till sig ett rekordintresse. Galan är slutsåld sedan flera veckor tillbaka och arrangören Perry Segerqvist ger sin förklaring till det stora trycket på galabiljetterna.
– Sverige har många sjukt duktiga talanger inom MMA, och de vill vi lyfta fram i ett litet större sammanhang så de får känna på hur det är. Och att vi själva får chansen att visa vilka talanger svensk MMA förfogar över. Sedan är vi glada över att vi kan leverera en titelmatch som egentligen kan gå åt vilket håll som helst. Jag tror det blir bra action i morgon, och det i kombination med en sådan fin lokal som Berns är, gör att folk blir intresserade av eventet.

Galan startar imorgon 17.00.

Text och foto: budokampsport.se

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer