Nyhet

Superior Challenge 15: Titelmatch i weltervikt för David Bielkheden

Den första april är det dags för Superior Challenge att inta Eriksdalshallen i Stockholm ännu en gång.

För ett par veckor sedan meddelade Superior Challenge:s welterviktstitelhållare Daniel Acacio att han lägger handskarna på hyllan. För David Bielkheden, som länge väntat på en re-match, innebär det att den matchen inte blir av. Bielkheden kommer dock att återigen synas i Superiorburen, den 1:a april. Han kommer nämligen att gå match om welterviktstiteln, som numera är vakant. Ersättaren för Acacio blir den något mindre erfarne dansken Morten Djursaa, som med sina 13 segrar endast vunnit en via domslut. 

Ytterligare en matchning är klar för Superior Challenge 15. Göteborgaren Zvonimir Kralj som vi sett både inom amatörboxning och BJJ, ställs mot den norske brottaren Marthin Hamlet. Hamlet gör sin proffsdebut under galan.

För den fjortonde galan (nr 15) är matchningarna Simon Sköld vs. Jantaro Ami, Michel Ersoy vs. Thomas Hytten offentliggjorda sedan tidigare.

 

 

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer