Nyhet

Fightermag bevakar thaiboxnings-SM 2017!

Årets SM i thaiboxning närmar sig med full fart. Det är nu endast 24 dagar kvar till att första matchen går av stapeln. Haninge och Torvalla sporthall står som värd för eventet med SouthSide Muay Thai som arrangör. Hela 115 fighters är anmälda, och det är ett vasst startfält med många välkända namn.

Förra årets SM blev en succé då det syntes att våra läsare har ett stort intresse för svensk thaiboxning. I år kommer vi att bevaka närmare…

Under tre dagar kommer du att kunna följa händelserna på Fightermag. Matcherna kommer att sändas via Solidsport, men Fightermag kommer att livesända en podd från Haninge. I podden kommer vi att gästas av deltagare i SM där vi pratar uppladdning, men även andra thaiboxare. Resultat och matchningar kommer att rapporteras, och vi kommer att dra till med en och annan tävling.

Vi ser fram emot ett fantastiskt thaiboxnings-SM i huvudstaden! Är du på plats så får du jättegärna surra med oss.

 

Se teaser och övrig information HÄR. Deltagarlistan hittar du HÄR.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer