ArtikelNyhet

På Luke Rockholds önskelista: Jon Jones

Tidigare mellanviktsmästaren i UFC, Luke Rockhold, tyckte inte Jon Jones rullade på riktigt under helgens Submission Underground. Nu uppmanar Rockhold att Jones ”lämnar gubbarna ifred” och erbjuder sig själv istället.

Den 11 december arrangerades alltså Submission Underground 2 där gamla, tunga namn återfanns: bland annat Jon Jones vs. Dan Henderson, samt Miesha Tate vs. Jessica Eye. Jon Jones vann via armtriangel och Miesha Tate via ”overtime escape time”.

Nu vill Luke Rockhold ge sig in i leken, som vunnit nio av 15 matcher via submission. Rockhold ställde in en MMA-match mot Ronaldo Souza till följd av skada, men utmanar nu Jon Jones på ett grapplingmöte. Jones å sin sida vill ge sig på ”gubben” Chael Sonnen.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer