Nyhet

EURO FC 1: Ny MMA-organisation som debuterar ikväll

En ny lovande europeisk MMA-organisation har nyligen skapats och de har redan flera galor inplanerade. Först ut är en gala i Finland ikväll då två svenskar fightas.

Euro FC 1 går av stapeln i Espoo, Finland ikväll. Yosef Ali Mohammad och Andreas Ståhl finns med på matchkortet som är fullspäckat.

Andreas Ståhl (10-2) går nu sin andra fight utanför UFC och det mot en riktigt tuff fighter i form av Georgi Valentinov (15-3) som det snackats mycket om sedan hans nio raka segrar.

yosef-ali-out-for-revenge

Yosef Ali Mohammad (6-2) vann senast på knock efter 6 sekunder (somliga menar att det bara var 4 sekunder). Han har fått en rematch mot Fernando Rodrigues JR. (9-2) som han förlorade mot 2015 på TKO. Svenske Yosef Ali Mohammad är ska enligt utsago var bättre än någonsin och det råder ingen tvekan om att han är taggad. Yosefs coach Hamid ”Akira” Corassani har påpekat att Yosef är en oslipad diamant och vi får se hur mycket den tidigare UFC-fightern Akira lyckats slipa Yosefs skills nu. Det råder ingen tvekan om att Yosef Ali Mohammad är en av nordens bästa tungviktare.

Här kan ni se Yosefs och Fernandos tidigare fight:

Matchkortet för kvällens gala:

Tom Ninimäki vs. Jonathan Brookins

Yosef Ali Mohammad vs. Fernando Rodrigues Jr.

Juho Valamaa vs. Karl Amoussou

Alan Omer vs. Hiroyuki Takaya

Alexander Poppeck vs. Rob Wilkinson

Toni Tauru vs. Marc Gomez

Andreas Ståhl vs. Georgi Valentinov

Izabella Badurek vs. Roxane Teixeira

Stuart Austin vs. Nills van Noord

Aleksi Mantykivi vs. Soren Bak

soren-bak-aleksi

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer