Nyhet

UFC-fighter kliver in som ersättare mot Bielkheden

David Bielkheden får ny motståndare i sin nästa match som går den 8 oktober under Superior Challenge 14. UFC-veteranen Luis Ramos kliver in och ersätter Daniel Acacio på kort varsel.

Stockholmsfightern David Bielkhedens tilltänkta motståndare Daniel Acacio har blivit tvungen att ställa in på grund av personliga skäl. Detta skapade en unik möjlighet för UFC veteranen Luis Ramos att hoppa in som ersättare på kort varsel. Brasilianaren har varit tilltänkt att delta i tidigare Superior Challenge galor och nu blir det verklighet. Den meriterade Nova Uniao fightern är träningskamrat med Superior Challenges mellanviktsmästare Thales Leites som har en pågående framgångsrik karriär i UFC. Luis har svart välte i Brasiliansk Jiu-Jitsu under Andre Pederneiras i Nova Uniao, en av världens främsta MMA-klubbar. Där han förutom Thales tränar dagligen med världsnamn som Jose Aldo, Renan Barao, Junior Dos Santos, Pedro Rizzo etc. etc. Ramos inledde sin kampsportskarriär som kickboxare och efter att han sadlade om till MMA har han bland annat erövrat titlar som  Sydamerikansk Shooto mästare och Världsmästare i Shooto.

Det är en väldigt intressant matchning mellan två UFC veteraner, speciellt med tanke på att vår hemmafighter också har kickboxningsbakgrund och svart bälte i Brasiliansk Jiu-Jitsu. David har ställt om sin träning och är fullt fokuserad på den nya motståndare.

Babak Ashti, Grundare Superior Group International

– Tyvärr var Daniel Acacio tvungen att ställa in av personliga skäl men vi tittar på att eventuellt flytta matchen mot David till nästa gala istället. Stor cred till  Luis Ramos som tar matchen på kort varsel och vi vill stolt presentera en huvudmatch som få kommer glömma. En teknisk matchning som kommer bjuda på adrenalin, explosioner, krigarhjärta, och starka känslor. 

Köp din biljett här!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer