Artikel

Tomas Ghassemi på Mano Management berättar om Lina Länsbergs kontrakt

I en exklusiv intervju med Fightermag berättar Mano Managements Tomas Ghassemi om kontraktet med UFC och även om uppladdning med mer.

Tomas Ghassemi på Mano Management berättar exklusivt om Lina Länsberg och hennes kontrakt hon signat med UFC.

Trycket på Lina Länsberg blev stort när hon fick kontrakt med UFC och det blev klart att hon skulle möta den otroligt svårslagne Cris Cyborg. Men hur resonerar egentligen managementet nu? Fightermag tog sig ett snack med Tomas Ghassemi på Mano Management för att känna lite på pulsen.

Tomas Ghassemi
Tomas Ghassemi på Mano Management

På frågor om kontrakt brukar svaren ofta bli luddiga men Tomas berättar lite mer än vanligt:

Vi har förhandlat fram ett 4 fighters avtal, vissa av klausulerna skiljer sig från standardavtalen som alla nysignade får , men möter du Cyborg och går in i main event i din första match i UFC, ja, då ska allt vara lite bättre.

Hur känns det nu att Lina får chansen i UFC?

Känns fantastiskt att Lina äntligen får chansen och samtidigt att hon får gå in i hetluften direkt och möta det största fightingnamnet bland tjejerna, Cris Cyborg.

Berätta om förberedelserna och vart de sker tack.

Förberedelserna sker på Redline Training Center tillsammans med Linas headcoach Akira Corassani. Lina har varit i gång med träningen under sommaren så hon är redan i bra form. Nu ska det mest jobbas på rätt gameplan.

Hur förväntar du dig matchbilden nu?

Jag förväntar mig att Cyborg underskattar Lina och märker direkt att hon inte borde gjort det. Ser gärna att Lina pressar henne och överraskar henne med hennes offensiv.

Omslagsfoto: MMA Academy

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer