David Teymur går sin andra match i UFC imorgon

David Teymur (4-1) går äntligen sin andra match i UFC och möter riktigt tufft motstånd i form av Jason Novelli (11-1).

På UFC Fight Night 92 möter svenske David Teymur (4-1) den tuffe Jason Novelli (11-1-1).

David är en grym striker, fruktad sådan och med ett hela tiden förbättrat markarbete. Att träna med Finfou och de andra på Allstars ger resultat säger träningskompisarna. Han är redo får vi höra. Redo att möta Jason Novelli.

Jason Novelli är ingen duvunge! Han gör sin debut i UFC på denna gala i Salt Lake City, Utah och primärt är han en fighter som vinner på submissions. Efter att ha vunnit fyra i rad sen karriärens enda förlust mötte han UFC-veteranen Yosdenis Cedeno och matchen blev oavgjord. Att få kontrakt i UFC efter en oavgjord fight är ovanligt, men Novelli är bra och har avslutat 9 av sina 11 vinster. Hans enda förlust kom på submission mot Ben Fodor som fightas i WSOF. Ben Fodor (6-2) är en av de fighters just nu med störst erfarenhet som amatör med vinster över riktigt bra fighters där.

Hur som haver så kommer nu vår svenske hjälte gå sin andra match i UFC och oddsmakarna ser David Teymur som favorit.

Stort lycka till nu David!

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer