Nyhet

Fyra tunga namn till UFC 202

Den strukna matchen mellan Teixeira och Johnson från UFC on FOX 20 blir istället av under UFC 202. Som grädde på moset går ytterligare två kända fighters match på galan den 20 augusti.

Den tilltänkta matchen mellan Anthony Johnson och Glover Teixeira, planerad till UFC on FOX 20 den 23 juli, ställdes nyligen in. Detta på grund av att Johnson dragit sig ur på grund av familjeangelägenheter. Teixeira tilldelades inget nytt motstånd och hela matchen ströks till sist, trots att Alexander Gustafsson ställde sig till förfogande.

Nu är det istället bestämt att ett möte mellan Johnson och Teixeira blir av, under UFC 202 Diaz vs. McGregor 2 längre fram i sommar. Förutom ovannämnda match mellan Rumble och Teixeira är även Donald Cerrone (30-7, 1 NC) bokad att gå match mot Rick Story (19-8).

  • Aktuellt matchkort
  • Nate Diaz mot Conor McGregor
  • Anthony Johnson mot Glover Teixeira
  • Donald Cerrone mot Rick Story
  • Hyun Gyu Lim mot Sultan Aliev
Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer