Nyhet

UFC förnekar försäljningen av organisationen

UFC riktar kritik mot media som, enligt de själva, sprider rykten om att organisationen ska, har eller planeras att säljas. Man säger också att UFC kan tänka sig att ta till rättsliga åtgärder mot dessa aktörer.

UFC’s eventuella försäljning eller ickeförsäljning tar ännu en vända. I måndags indikerade uppgifter på att affären var i lås och att organisationen sålts för 4,2 miljarder dollar till WME- IMG/Dalian Wanda/Kraft Group/Tencent Holdings.

Organisationen själva dementerar dock uppgiften då man i ett brev via Dave Sholler, chef för public relations, athlete marketing and development, säger att både uppgifterna kring affären liksom den eventuella prislappen på 35 miljarder kronor är falska. Man ska också ha kommunicerat ut till sina anställda att UFC inte gått under aktionsklubban.

I brevet står det också att man kan tänka sig att vidta rättsliga åtgärder mot de som fortsätter med ryktesspridningen av försäljningen.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer