Donald Trump vill att Dana White talar för republikanerna när han samlar kändisar

Presidentvalskampanjerna är igång för fullt i USA just nu och att samla på sig kändisar är inte ovanligt för någon. Donald Trump vill att Dana White talar för honom och det republikanska partiet.

Dana White har många gånger påpekat att Donald Trump alltid varit för MMA och var en av få som backade upp UFC när Fertitta-bröderna köpt organisationen. Av den anledningen och kanske fler (?) har Dana White varit noga med att säga att han aldrig kommer tala illa om Trump.

Inte nog med det så har Donald Trump fortsatt att baka upp Dana White. Bland annat köpte Trump en helsida i New York Times där det stod ”Congratulations Dana. I always knew you were going to do it”. Det som Trump syftade på var den stora dealen Zuffa (UFC) gjorde med FOX.

Nu önksar Trump se stora sportsfigurer som Dana White komma till honom och baka upp honom offentligt.

Donald Trump har gjort sin önskan att få Dana White till sin kampanj offentligt då han i ett tal sa:

”Dana White, you know Dana White?” Frågade Trump publiken. “UFC. Guy’s a champion. These are champions.”

“Our country needs to see winners. We don’t see winners anymore. We have a bunch of clowns running this country. We have people who don’t know what the hell they’re doing running our country.”

Dana White har redan tidigare sagt att han kommer rösta på Donald Trump men huruvida han kommer dyka upp och hålla tal för honom återstår att se. Trump har gjort en lista på sport-kändisar som stödjer honom:

Indiana University’s tidigare kände coach Bobby Knight
NFL-spelarna (Quarterbacks) Tom Brady och Ben Roethlisberger
NASCAR:s chef Brian France
UFC:s president Dana White

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer