Svenskarnas starttider inför helgens UFC

Denna gång behövs inget nattsudderi då UFC kör helgens gala från Rotterdam. Alltså inom rimligt avstånd för oss svenskbaserade MMA-fans. Nedan hittar du Madadi och Cedenblads starttider inför söndagen.

Den första delen av underkortet på UFC Fight Night 87 beräknas kicka igång söndag den 8:e maj runt 16:30, svensk tid och den efterföljande delen cirka 18:00. Om allting går enligt schema bör därför huvudkortet börja 20:00.

Både Magnus Cedenblad (13-4) och Reza Madadi (13-4) återfinns på det underkort som inleds 18:00. Reza Madadi är först ut på denna uppföljande del av underkortet och Magnus Cedenblad går som match nummer tre. Madadi kommer att möta brassen Yan Baral (12-2) och Cedeblad den sydafrikanske Garreth McLellan (13-3).

Utöver dessa finns även isländske Gunnar Nelson (14-2-1) och danska Anna Elmose (3-0) som vi dock först ser efter 20-snåret då de båda går match på huvudkortet.

Fullt matchkort hittar ni här!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer