Nyhet

Martin Svensson kör en vända till för Cage Warrior

Sist han gick en Cage Warriors-match mötte han Dave Hill (12-4) som han segervisst besegrade via domslut efter full tid. Organisationen ger nu Svensson fortsatt förtroende och förlänger hans kontrakt i lättvikt.

Martin Svensson har nu satt sin kråka på ett nytt kontrakt för Cage Warriors, där han tidigare gått tre möten mot Dave Hill (vinst via decision), Robbie Olivier (vinst via decision) och Jim Alers (förlust via decision).

31-åringens namn förkom senast under TUF säsong 22 och UFC Fight Night 84 då han mötte landsmannen David Teymur. Där fick Svensson tyvärr se sig besegrad via TKO i den andra ronden. Malmöiten hade dock inför denna match ådragit sig en armbågsskada som vi hoppas ska vara 100 % läkt tills det är dags för nypremiären på hans nya CW-kontrakt.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer