Nyhet

Fler fighters till Scandinavian Fight Nights klara

Förutom matchen mellan dessa två herrar är nu ett möte och en fighter offentliggjord till galan SFN. Först ut är en match i fjädervikt mellan Michel Ersoy (5-2) och Fernando Flores (2-1).

Michel Ersoy gick senaste match i maj 2015 då han besegrade Mehdi Maymo på Superior Challenge 12. Dessförinnan har han fyra betryggande vinster till bakom sig. Fernando Flores, från klubben Renyi i Västerbotten, har tre proffsmatcher i bagaget men sist såg vi honom på Battle of Botnia 5 imponerade han stort när han lyckades strypa ut Martial Sguy via ett anaconda choke i rond 2. Nu möts dessa två i vad som säkerligen blir ett spännande möte mellan Stockholm – Umeå.

Det andra offentliggörandet är bokningen av Sadibou Sy (3-1). 26-åringen som tidigare bokats både till det framflyttade Superior Challenge 13 samt till en match i Kazakstan ser nu ut att komma till skott på SFN, även fast han ännu inte tilldelats motstånd till galan. Sadibous senaste vinster, från IRFA 7 och Superior Challenge 12, vanns bägge via TKO.

Premiärgalan för Scandinavian Fight Nights arrangeras den färde juni i Solnahallen.

Fighterpodden avsnitt 59: The Ultimate Fighter-veteranen och MMA-proffset Frantz Slioa

Kommentarer