Nyhet

Nordic Friends Open BJJ-gala!!!

”At Friends with friends”. Nordic Friends Open arrangeras som namnet avslöjar på Friends arena och samtidigt som Fitnessgalan är i full sving. Men räkna bort fitnesstävlingarna, utställningsbåsen och de övriga arrangemangen. Bara faktumet att allt utspelar sig på vår nationalarena med plats för 65 000 personer gör Nordic Friends Open till den häftigaste tävlingsupplevelsen i Sverige. Så boka den 7 maj för en oförglömlig dag!

Nordic Friends Open är en tävling i brasiliansk jiu-jitsu som är en av världens snabbast växande kampsporter. De tävlande fightas om positioner för poäng och matchen avgörs med armlås, strypningar och benlås. En mycket intensiv och underhållande tävlingssport där publiken kommer att bjudas på action med stjärnor från hela världen.

Fitnessgalan Sports Weekend går av stapeln 7 Maj 10.00-18.00 8 Maj 10.00-17.00 2016 på Friends Arena i Stockholm. Fitnessgalan samlar branschledande företag inom fitness och sport i trendiga Friends Arena i Stockholm. Under två dagar får besökare ta del av de senaste trenderna, från exklusivt utvalda utställare, på en och samma mässa. Dagarna är fyllda med tävlingar, event samt inspiration från kända profiler inom träning.

Anmälan till tävlingen görs via tävlingsplattformen www.smoothcomp.com

Biljetter till Fitnessgalan ger dig entré till tävlingen. Köp biljetter på http://fitnessgalan.com/biljetter/

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer