Nyhet

GLORY 29: Zangana tar match på kort varsel

Den 16 april får Köpenhamn rulla ut röda mattan för Glory:s debutbesök i landet. Med endast ett par dagar kvar till den 29:e upplagan av Glory har matchkortet nu drabbats av ett avhopp.

Alex Harris, som skulle återuppta sin karriär och göra comeback under galan, har tvingats avstå den tänkta matchen mot Jonathan Oliveira. Anledningen är oklar.

En har otur, medan den andre har tur. Nu har Meran Zangana tagit matchen mot Oliveira på kort varsel. Zangana, vars smeknamn är ”Mr. KO”, är en hårt slående fighter som vanligtvis tävlar i -81 kg. I den viktklassen blev han även svensk mästare i thaiboxning för endast ett par månader sedan. Detta efter att ha avslutat motståndare både i kvalet och finalen.

Detta innebär att vi fortfarande har åtta svenska fighters på matchkortet för Glory 29: Adel Ekvall Halila, Malik Sellam, Rafaat Al-Maliki, Meran Zangana, Abdou Karim Chorr, Joakim Hägg, Burim Rama och Nasim Kazem.

 

 

Samma dag som galan äger rum, 16 april, är det även dags för SM i kickboxning. Läs mer om det här

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer